Find inspiration til din webshop

Gør som +3.000 andre webshops og få en fleksibel platform, der kan bære din succes.

Succeshistorier / AndLight

AndLight_Logo_01
UDVIKLENDE OG AMBITIØST SAMARBEJDE MED DANDOMAIN

DanDomain webshop siden 2013

AndLight har, siden de var en lille spiller i 2013, været på en spændende og succesrig rejse med DanDomain, som nu har varet i 10 år. I den tid har både AndLight og DanDomain udviklet sig og er blevet endnu bedre sammen. I dag har AndLight et forrygende samarbejde med både DanDomains og deres egne udviklere. Samtidig har de helt tjek på det grafiske udtryk, som de ønsker at vise på deres webshop for at skabe den bedste oplevelse for deres kunder. 

computer andlight

 

arrow2
Klik og læs hele historien

Fra hjemmeside til showroom

 

 

AndLight_Showroom-5

AndLight_Showroom-11-1

 

Historien om AndLight startede i 2007, som dengang hed Luksuslamper. Tre medarbejdere havde et fælles mål om at kunne tilbyde deres kunder designerlamper til en god pris, men uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Sortimentet var lille, men ambitionerne var høje. På daværende tidspunkt havde AndLight kun en webshop, hvilket var noget tidskrævende for en nyopstartet virksomhed. Men med den rigtige vision og klare målsætninger, vidste de, at de havde fat i noget rigtigt, og derfra tog det fart.   

I 2008 åbnede AndLight et showroom, hvor kunderne havde mulighed for at se produkterne inden de foretog et muligt køb på webshoppen. Samtidig udvidede de webshoppen for at kunne tilbyde flere produkter i sortimentet, og her lancerede de et helt nyt design af webshoppen. Dette gjorde de for at optimere brugervenligheden og tilbyde deres kunder en endnu bedre oplevelse, når de handlede hos AndLight.

Efter at have oplevet stigende interesse fra det norske marked, besluttede AndLight sig for at udvide med en norsk webshop i 2011. Samtidig voksede de ud af deres showroom og flyttede i nye og større lokaler. 

I 2017 kunne de fejre 10-års jubilæum, hvilket blev markeret med et navneskift til det nuværende navn, AndLight. De udvidede nu til Tyskland, og senere på året tog det yderligere fart, hvor deres engelske webshop Andlight.com blev lanceret. 

Andlight har senere udvidet til flere lande, heriblandt Polen, Frankrig, Østrig, Finland, Holland, Belgien og Spanien. I februar 2020 åbnede AndLight deres nye 500 kvm store  showroom i det centrale København, hvor de også holder til i dag. 

Udviklere fra DanDomain og AndLight

AndLight og DanDomain har siden 2013 haft et tæt samarbejde i processen om at skabe den helt rigtige webshop. Ved både at bruge DanDomains og AndLights egne udviklere, er AndLight hele tiden sikret, at webshoppen er udnyttet til det mest optimale. Webshoppen er derfor hele tiden opdateret, så både design og brugervenligheden er i top. 

Blandt andet har AndLight gjort brug af nogle af DanDomains mere end 100 partnere. Igennem partneruniverset er der mulighed for at implementere apps og integrationer, der får din webshop til at nå nye højder og kan hjælpe dig med alt fra SEO, design og shipping, m.m.  

DanDomains partnere har henholdsvis hjulpet AndLight med deres lager- og indkøbssystem samt webshoppenns design. DanDomain og AndLight har derfor sammen fundet frem til webshoppens udseende, som herefter er blevet implementeret på webshoppen.  

Du kan blive endnu klogere på vores partnerunivers lige her. 

Benhårdt arbejde og store ambitioner

Selv om Andlight er godt etableret og succesen er høj med en omsætning på et trecifret millionbeløb, har de store ambitioner for fremtiden. Målet er at blive markedsledere inden for salg af high-end designs online – og Andlight er godt på vej! 

Med et mål om at nå en halv milliard i 2025, kan vi roligt sige, at Andlight er ambitiøse og målbevidste om fremtidens udsigter. 

AndLights forståelse af design, trends og tendenser bidrager samtidig til virksomhedens succes, da de konstant er opdateret på kundernes ønsker. 

For AndLight er design et vigtigt element i virksomhedens DNA - både i forhold til egne produkter og for virksomhedens visuelle udtryk. Det er vigtigt for AndLight at skabe et flot univers, der kan inspirere kunderne til indretning af deres hjem. 

Eksempelvis har kunden mulighed for at besøge showroomet, modtage vejledning og få gode råd, der giver design en helt ny værdi for kunden inden et muligt købt foretages. 

 

AndLight_Showroom-6
Mads-AndLight

Design i højsædet

For AndLight er design et vigtigt element i virksomhedens DNA - både i forhold til deres produkter og virksomhedens udtryk over for kunderne, og dét har AndLight i den grad styr på! 

Derfor tilbyder AndLight high-end designs, der både er æstetisk smukke, men som også har de rigtige funktionelle egenskaber. AndLight bestræber sig på at guide kunden i den rigtige retning ved at inspirere kunderne via billeder på webshoppen, sociale medier og i deres showroom. Her har kunderne mulighed for at besøge showroomet og modtage vejledning og få gode råd, der giver design en helt ny værdi for kunden! 

“Vi har et meget godt take på, hvordan vi grafisk gerne vil have tingene og hvilke oplevelser, vi gerne vil give kunderne” 

- Mads Saabye Jørgensen, CEO & Partner 

 

Drømmer du om samme succes?

Sidder du nu og drømmer om samme succes som Andlight? 

Så lad DanDomain hjælpe dig med at komme i gang - det er nemt og hurtigt, og ikke mindst 100% uforpligtende! 

Prøv vores webshopsystem allerede i dag, og få en 30 dage gratis demo lige her.

Klik og se deres hjemmeside
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dage