Find inspiration til din webshop

Vi er jyder og kan ikke lide at prale af os selv - derfor lader vi andre gøre det for os

Succeshistorier / Bettekun

bettekun_logo_02green
FYSISK BUTIK OG WEBSHOP I RIVENDE UDVIKLING

Ny webshopløsning

I 2008 skiftede Mette Glerup pædagoglivet ud med selvstændig syerske af børnetøj, som hun solgte på bl.a. Trendsales og på sin egen webshop. I sommeren 2011 røg systuen ud til fordel for garnet, og få år senere havde Mette både en fysisk butik og en webshop i rivende udvikling. Det gjorde, at hendes webshop trængte til mere funktionalitet, hvorfor hun valgte at skifte webshopløsning til DanDomain. 

 Hør, hvad Bettekun gør for at skabe den bedste kundeoplevelse. Læs også om, hvorfor valget faldt på en DanDomain webshop.

arrow2
Klik og læs hele historien

Fra pædagog til ejer af garnbutik og webshop

Mette Glerup, der er ejer af butikken Bettekun i den nordjyske by Aars og onlineshoppen Bettekun.dk, er oprindeligt uddannet pædagog. Men allerede i teenageårene lærte hun at sy sine egne bukser, da bukserne i butikkerne ikke var lange nok til hendes ben.

Efter at Mette blev mor, droppede hun hurtigt pædagoglivet og begyndte at sy børnetøj, som hun bl.a. solgte på Trendsales og på sin egen webshop. Ved siden af det selvstændige liv som syerske af børnetøj arbejdede hun deltid i stofbutikken STOF & STIL, hvor hun kunne dele ud af sin viden indenfor mønstre, sytilbehør og materialer. 

Børnetøjet blev syet i en lille systue i huset ved Aars. Men da den lokale garnbutik i byen skulle lukke i 2011, overtog hun forhandlingen og valgte at skifte børnetøjet ud med garn. Den lille lokale butik på 25 kvadratmeter blev nu til en ren garnbutik. Samtidig solgte hun alt sit garn på webshoppen.

I august 2015 var garnet også ved at indtage Mettes hus og garage. Mette lejede derfor et stort og flot butikslokale midt på hovedgaden i Aarshvor butikken og webshoppens lager stadig ligger den dag i dag.  

Meget mere end bare garn – men stadig Bettekun

 

Da Mette i sin tid startede med at sy og sælge børnetøj på nettet, synes hun, at navnet Bettekun passede perfekt. Ordet er nemlig nordjysk og betyder ’en lille smule’.  

”Da jeg startede med at sy børnetøj, synes jeg, at navnet passede perfekt; små børn, småt tøj, et lille (men godt) udvalg osv.,” fortæller Mette og fortsætter: 

”Trods skiftet til garn passede navnet stadig. Dog er navnet den dag i dag blevet temmelig ironisk, da vi efterhånden har et stort udvalg af både garn og tilbehør. Men jeg holder selvfølgelig fast i navnet, da vi stadig er Bettekun – og det vil vi altid være,” afslutter Mette. 

I dag har Bettekun ikke kun et univers af garn, og alt det der hører til af de nyeste opskrifter og de bedste strikkepinde, men de har også udvidet deres sortiment med salg af tasker og punge. 

Personlig betjening - selv på webshoppen

I dag er garn blevet en af de mere konkurrenceprægede markeder i Danmark, hvilket stiller store krav til Bettekun. For at kunne adskille sig fra konkurrenterne sætter de en stor ære i at have et højt serviceniveau, hvor de hjælper deres kunder på bedste vis. 

Mette håber på, at hendes kunders oplevelse af at handle i Bettekun – i butikken eller på nettet – vil være den samme.

”Vi vil gerne have, at kunden skal føle, at de har fået en personlig betjening, selvom de har handlet på nettet. Det er vigtigt for os, at de mærker, at der er rigtige mennesker i den anden ende. Vi ringer derfor ofte op til vores kunder, hvis der er spørgsmål til deres bestilling. Vi nøjes ikke bare med at sende en mail. Vi lægger vægt på et meget højt niveau af service,” fortæller Mette. 

Bettekun udenfor
Bettekun 2
FREMTIDEN FOR BETTEKUN

Endnu en drøm

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Mette i august 2015 kunne slå dørene op til deres fysiske butik på 180 kvadratmeter på hovedgaden i Aars. I dag har Mette endnu en drøm.

 

”Jeg har altid haft et mål om at være med på beatet og være blandt de første til at have nyheder på webshoppen. Og jeg drømmer om, at webshoppen skal være én af de førende indenfor salg af garn.” 

  - Mette Glerup, indehaver af Bettekun

”Jeg fik anbefalet DanDomain af flere, og nu kan jeg til enhver tid kun anbefale DanDomain til alle andre”

Mette vil til enhver tid anbefale andre at vælge en webshopløsning hos DanDomain.  

”Efter at have researchet og spurgt mig omkring fik jeg af flere omgange anbefalet DanDomain. Jeg skiftede derfor webshopløsning til DanDomain i 2012. Og nu kan jeg til enhver tid kun anbefale DanDomain til andre,” fortæller Mette og fortsætter:  

”Jeg valgte DanDomain på baggrund af, at jeg ikke selv skal kode og programmere. Og så har webshopløsningen mere funktionalitet. Jeg skal bare vælge et design og skrive indhold til webshoppen. Det er dejligt let,” afslutter Mette.

Har du ligesom Bettekun brug for en webshop? Så læs mere om DanDomains webshopløsning her >>

Klik og se deres webshop
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dage