Find inspiration til din webshop

Vi er jyder og kan ikke lide at prale af os selv - derfor lader vi andre gøre det for os

Succeshistorier / Parcellet

Parcellet-logo-nye-verdensborgere
FYSISK BUTIK

Parcellet har vokseværk

Lageret fyldte pludselig halvdelen af stuen, og de måtte rykke til større lokaler. I dag er webshoppen stadig i en rivende udvikling – og i september 2019 åbnede de deres første fysiske butik. Hør, hvad de gør for at skabe den bedste kundeoplevelse. Læs også om, hvorfor valget faldt på en DanDomain webshop.  

arrow2
Klik og læs hele historien

Kundeoplevelsen er
essentiel

Børnetøj- og udstyr er et af de mest konkurrenceprægede markeder i Danmark, hvilket stiller store krav til Parcellet. For at kunne adskille sig fra konkurrenterne har de satset stort på at skabe den mest optimale kundeoplevelse. Når en kunde handler hos Parcellet, er det ofte et meget bevidst og velovervejet køb, og det skal hele oplevelsen understøtte: 
 
“Vi skal skille os positivt ud, så kunderne foretrækker at handle hos Parcellet. Her er personlighed, nærværende kundeservice, god rådgivning og det lille ekstra afgørende. Når jeg har oplært nye medarbejdere, har de altid fået at vide, at de skal "smile med stemmen", når telefonen tages, og hver kunde skal føle sig som dagens vigtigste kunde”, siger Mia. 

Mia og Troels har den holdning, at når kunden modtager sin pakke fra Parcellet, så er det i virkeligheden det første fysiske møde med kunden. Selve handlen er foregået online og ofte uden kontakt. Men når kunden står med sin pakke i hånden, så bliver det fysisk, og det skal føles lækkert. Derfor foldes alt tøj ind i silkepapir, de skriver en personlig hilsen til alle kunder, og der kommer et stykke slik eller chokolade med i pakken. 

Webshop og fysisk butik skal smelte sammen

Troels og Mia har længe drømt om at åbne en fysisk butik, hvor de for alvor kunne møde kunderne ansigt til ansigt.  
 
De startede med et showroom, hvor kunderne kunne opleve varerne og fornemme kvaliteten. Her fik de mulighed for at lære kunderne og deres børn at kende. De oplevede en stigende lokal efterspørgsel efter den fysiske oplevelse. Det gav dem skubbet til at starte en fysisk butik i gågaden i Sønderborg, hvor de også bor.  
 
De har gjort sig nogle helt klare overvejelser over samspillet mellem webshop og fysisk butik: 

“Hele vores tanke med den fysiske butik er at lave et fysisk univers med vores varer, der smelter fuldstændig sammen med oplevelsen og servicen fra vores webshop. Udadtil skal det være en smooth oplevelse med kundeservice i verdensklasse, uanset om du besøger os i butikken eller online”, siger Mia og fortsætter:  
 
“Vi tror på, at oplevelsen og servicen i den fysiske butik er dét, der skal gøre hele forskellen – og er det afgørende for, om en fysisk butik kan overleve i dag. Vores kunder skal føle, at de får noget mere med i posen, når de går ud af butikken. De har fået noget ekstra med hjem – en oplevelse – en god fornemmelse.”

Produktoprettelser
i stedet for Netflix

Arbejdet som selvstændig har givet Mia og Troels en ballast og nogle erfaringer, som de ikke ville være foruden. Mia siger, at det kræver en tusindkunstner, fordi de selv skal mestre alle discipliner – lige fra indkøb, kundeservice, regnskab og økonomi, markedsføring, ledelse, strategi, teknik og mange andre ting.  

At skulle have alle de forskellige hatte på kræver en ordentlig portion vilje og vedholdenhed: 

“Selv efter et utilfredsstillende regnskab og en hård dag skal du prioritere nyhedsbrev, produktoprettelser, kundeservice og fritlægning af billeder over sofa og serier på Netflix. Uge efter uge. År efter år”, siger Mia og fortsætter: 

“Til gengæld er det sindssygt lærerigt, og ikke noget andet job end "selvstændig" kan give dig helhedsforståelsen af det at drive en virksomhed. En viden du kan tage med dig, hvis du senere i dit arbejdsliv igen bliver lønmodtager”, siger hun 

parcellet3
parcellet4
DRØMMEN GIK I OPFYLDELSE

Lys for enden af tunnelen

Det var en drøm, der blev til virkelighed, da Parcellet i september 2019 slog dørene op til deres fysiske butik i Sønderborg. Det er kulminationen på mange års hårdt arbejde, og fremtiden ser lys ud.

“Vi kan forhåbentlig snart se lys for enden af tunnelen og få skabt os en sund, lille virksomhed, der leverer kundeoplevelser fra øverste hylde. Vi er så glade for, at vi er blevet endnu mere "fysisk" til stede i Sønderborg og nu skaber en ægte oplevelse for vores kunder.”  

- Mia 

Parcellet er vokset med DanDomain

Da Troels og Mia skulle vælge webshopplatform, var det vigtigt for dem, at der var tale om en etableret platform, der også ville være på markedet om fem år. 

“Det skulle være muligt at vokse med platformen og tilvælge nye features efterhånden som behovet meldte sig. DanDomain er den største spiller på markedet i Danmark, hvilket sikrer et dynamisk miljø i form af udviklere, apps, integrationer og et professionelt setup i forhold til kundeservice, performance og sikkerhed”, siger Troels.  
 
De sætter pris på, at brugervenligheden i administrationen løbende bliver optimeret i samarbejde med kunderne, så det hele tiden bliver nemmere og mere effektivt at arbejde i systemet. Troels siger:  
 
“Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har lidt teknisk snilde, når du arbejder i systemet, men der er gjort meget ud af support, hjælpeartikler og guides, så vi kan godt anbefale DanDomain til andre - også ikke-programmører.”

Klik og se deres webshop
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dager