Find inspiration til din webshop

Gør som +3.000 andre webshops og få en fleksibel platform, der kan bære din succes.

Succeshistorier / Urban Hald

urban hald logo
EN WEBSHOP I LØVENS HULE

Forberedelserne til Løvens hule


Lasse og Daniel havde forberedt sig til dagen, hvor de skulle medvirke i Løvens hule ved at kalde venner og familie ind til at hjælpe med at svare på chats og telefoner. 

De var spændte, for de havde ingen idé om, hvor mange mennesker der rent faktisk ville komme ind at besøge deres webshop. 

De havde løbende hen over dagen og aftenen set, at deres besøgstal stille og rolig steg, men da de går på skærmen, sker der virkelig noget. 

"Vi havde garderet os med de bedste på holdet til at sørge for, at vores servere var oppe hele tiden. Da vi går på skærmen kl. 20.40 sker der virkelig noget med vores besøgstal. Og så begynder vores chat ellers at bimle og bamle med alverdens spørgsmål omkring vores produkter. En superfed oplevelse!  "
- Lasse, ejer, Urban Hald.


arrow2
Klik og læs hele historien

Et nordjysk samarbejde

Thomas Bangsø er partner og webudvikler i webbureauet Bewise, som Urban Hald har brugt som designpartner til deres webshop.

Både Bewise og Urban Hald ligger i den nordjyske by Hjørring, og det er helt tydeligt, at de to nordjyder har et godt samarbejde: 

"I kom jo til os med et ønske om at få stabilitet og få skabt et miljø, hvor I kunne alt det, I gerne ville. Vi har arbejdet med DanDomain webshops i 15 år. Så det var naturligt for os, at det var det webshopsystem, der skulle bruges til jer. Den udvikling, der har været i DanDomain shoppen over de sidste 10-15 år, så kunne vi se, at alt er muligt i dag," siger Thomas Bangsø. 

 

Flere showrooms i sigte

Urban Halds mantra er, at de vil være tilgængelige, når kunderne har behov for det. Deres forretningsmodel bygger derfor på onlinesalg og ubemandede showrooms. 

Lige nu har de showrooms i Hjørring og Dragør, som er åbent fra 6.00-22.00 alle ugens dage. Det eneste det kræver er, at man booker en kode på webshoppen eller scanner en QR-kode ved døren. 

Med investeringen fra de to løver vil de meget gerne åbne flere showrooms i hele landet.

Skærmbillede 2022-03-30 kl. 08.18.28
Thomas fra Bewise og Lasse fra Urban Hald

Det er en vild oplevelse det her med at forberede sig til noget i så lang tid, og så ved man egentlig ikke helt, hvad der kommer til at ske” 

- Lasse Hald

 

Drømmer du om samme succes?

Sidder du nu og drømmer om samme succes som Urban Hald?

Så lad DanDomain hjælpe dig med at komme i gang - det er nemt og hurtigt, og ikke mindst 100% uforpligtende! 

Prøv vores webshopsystem allerede i dag, og få 30 dage gratis lige her.

Klik og se deres hjemmeside
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dage