Find inspiration til din webshop

Gør som +3.000 andre webshops og få en fleksibel platform, der kan bære din succes.

Succeshistorier / ZERV - Badmintonshoppen, Ketshop, Padelshoppen & Tennisshoppen

Zerv logo rød
VIRKSOMHEDEN HAR VOKSEVÆRK

Badmintonshoppen overtager ketcher-butikken Ketshop

I 2016 overtager Badmintonshoppen ketcher-butikken Ketshop, der er placeret på Fyn. Med følger en fysisk butik og en webshop. I den fysiske butik er Mikkel Norman på daværende tidspunkt ansat som butikschef, og det er her, at det magiske samarbejde opstår mellem Torben og Mikkel.  

I 2018 får hele forretningen, der nu indeholder både BadmintonshoppenTennisshoppen (der blev lanceret i 2017) og Ketshop, endnu en indehaver, og de to ejere hedder nu Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Norman 

Udviklingen med både Badmintonshoppen og Ketshop gav rigtig god mening, da Ketshop mest havde fysiske kunder og kun 1 ordre om dagen. Så det var all in på online handel, og det har virkelig givet pote,” lyder det fra de to indehavere.  

2018 bliver samtidig årethvor de endnu engang flytter forretningen i større lokaler – nærmere bestemt til Danmarks største, fysiske butik med placering i Odense SØ. 

Start din egen webshop i dag

arrow2
Klik og læs hele historien

Testcenter & første stop på udenlandsrejsen

2019 bliver endnu et begivenhedsrigt årDen 7. september indvies Europas første testcenter, og ingen ringere end den tidligere verdensmester, og gode ven af huset, Viktor Axelsen kommer forbi og spiller en opvisningskampPå dagen var der over 150 deltagende, og testcenteret har været en succes lige siden.

Folk tjekker onlinehvad vi har og kommer gerne langvejsfra for at teste forskellige ketchere, fortæller Torben og Mikkel. 

Det er både muligt at teste badminton-, tennis- og padeludstyr. Den sidste sport vender vi tilbage til lige straks. 

Udover at åbne et testcenter, bliver 2019 også året, hvor Badmintonshoppen tager det første skridt mod at blive Europas førende badmintonshop. Det europæiske eventyr starter i Sverige med lanceringen af Badmintonshoppen.se. 

To nye markeder indtages i udlandet 

Kalenderen siger 2020og det er tid til, at Badmintonshoppen skal indtage to nye markeder i udlandetMed Badmintonshoppen på tysk og på engelsk er det nu muligt at købe badmintonudstyr fra hele verden, og målet om at blive Europas førende badmintonshop er et skridt tættere på at blive realiseret.  

Samtidig bliver 2020 året for endnu en sports-udvidelse i forretningenPaddelshoppen.com ser dagens lys, og det der før hed Badmintonshoppen ApS, i CVR-registret, indeholder nu webshops inden for hele ketcherverdenen. Af samme grund skiftede Badmintonshoppen ApS navn til ZERV ApS, der samtidig er navnet på deres eget mærke. Om du er begynder- eller elitespiller, eller foretrækker den ene ketchersport frem for den anden, så har ZERV noget for ketchersports-udøvere i alle aldre.  

Skærmbillede 2021-02-02 kl. 14.45.52
Skærmbillede 2021-02-03 kl. 13.37.41
DELTAGELSE I TV-PROGRAMMET LØVENS HULE

To løver med om bord på rejsen

Torsdag d. 21. januar 2021 deltog Torben og Mikkel tv-programmet Løvens Hule, hvor modige iværksættere træder ind for at lande investeringer fra de 5 løver. Zerv fik de to løver Jesper Buch & Jan Lehrmann med på holdet og landede en investering på 2.000.000 kroner. 

Så hvad venter fremtiden ifølge Torben og Mikkel? Svaret er klart. 

Vi skal videre ud i Europa og erobre verdensherredømmet inden for vores branche." 


DanDomain er altid klar til at hjælpe

"Vi ringer til DanDomain og kan få hjælp med det samme, og hvis noget ikke virker, så bliver det fikset. Herudover er det nemt at gå til, og har man lyst til at lave sin egen webshop, så er det billigt at komme i gang. Vi har haft DanDomain lige fra starten, og vi har haft stor succes med det lige siden” 

- Torben

 

 

Drømmer du om samme succes?

Sidder du nu og drømmer om samme succes som ZERV?

Ifølge de to indehavere er det bare at kaste sig ud i det:

I vil ikke fortryde det. Det er hårdt arbejde, men også sjovt hele vejen igennem. Gør hvad du føler.

Prøv din egen DanDomain webshop gratis i 30 dage helt uforpligtende. Herefter starter priserne fra kr. 189/md.

Klik og se deres hjemmeside
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv gratis webshop