Find inspiration til din webshop

Gør som +3.000 andre webshops og få en fleksibel platform, der kan bære din succes.

Succeshistorier / DecoFarver.dk

logo

To drømme fusionerer og bliver til DecoFarver 


Brian og Jesper er barndomsvenner og har kendt hinanden hele livet. Jesper er uddannet farvehandler, og Brian er tømrer.  
 
Det hele startede i 2013, hvor idéen opstod lidt tilfældigt. Brian havde en drøm om at starte sin egen webshop, og Jesper drømte om at få sin egen farvehandel. Kombinationen af de to drømme blev til DecoFarver.dk.  

“Motivationen kom, da vi begyndte at undersøge markedet for maling på nettet. Tilbage i 2013 var der ikke rigtig nogen seriøse webshops inden for denne branche, og det var en motivationsfaktor at være de første til at slå igennem med maling på nettet,” siger Brian.  

DecoFarver.dk begyndte for alvor at tage fart, da Brian og Jesper gik fuldtid på projektet i 2016. De udvidede sortimentet og havde nemmere ved at have en finger på pulsen omkring nye trends og tendenser. Det gjorde, at man ved DecoFarver.dk nu kunne finde maling og tilbehør til alle slags malerprojekter – og det tiltrak mange nye kunder.  
 
I 2020 kom COVID-19, hvor maling lige pludselig blev en af de hotteste varer, da folk begyndte at bruge rigtig mange penge på boligrenoveringer fremfor ferier og lignende. Det gjorde, at mange for alvor lærte DecoFarver.dk at kende, og samtidig med deltagelsen i Løvens Hule gik de fra at være kendte til at være landskendte. 

Start din egen webshop i dag

arrow2
Klik og læs hele historien

Treenigheden: DecoFarverDandodesign & DanDomain

Webshop-eventyret startede med, at Brian og Jesper blev sat i forbindelse med Jesper Christensen fra Dandodesign, som arbejder med DanDomain webshops. Han fik dem hurtigt overbevist om, at DanDomain var det rigtige valg til webshopplatform: 
 
“Jesper fra Dandodesign forsikrede os om, at alt kunne lade sig gøre i DanDomain. Han stod 100% inde for DanDomain, så vi valgte at stole på ham – hvilket vi ikke ét sekund har fortrudt.  Vi har sidenhen fået implementeret præcis de ønsker og ideér vi havde. Der har aldrig været begrænsninger forbundet med DanDomain, og vi har aldrig mødt ”Det kan ikke lade sig gøre”siger Jesper fra Decofarver.dk. 
 
Dandodesign står for alt udvikling på DecoFarver.dk. Webshoppen er dog kun toppen af isbjerget. Via forskellige koblinger til DanDomains API, har Dandodesign bygget deres interne systemer, som er hele kernen i deres forretning: 
 
“Vi er daglig i kontakt med Dandodesign. At have en DanDomainpartner med på holdet, som kender DanDomain til fingerspidserne er en væsentlig faktor i forhold til vores vækst med DecoFarver.dk. Alt kan lade sig gøre”siger Brian og fortsætter med at fortælle om fordelen ved samspillet med DanDomain 

DanDomains evne til at tilpasse sig kundernes behov betyder alt for os. Hvis der er problemer, løses det straks,” siger han. 

17.000 samtidige besøgende under Løvens Hule 

Op til DecoFarver.dks deltagelse i Løvens Hule blev der sammensat et team af teknikere fra DanDomain, der i samarbejde med Dandodesign fik styr på hele det tekniske setup: 

“DanDomains seriøsitet omkring opskaleringen til Løvens Hule, og samarbejdet omkring dette, gjorde stort indtryk på os, og vi er taknemmelige for det team, der blev koblet på og løste opgaven til UG. Vi havde faktisk ikke noget med det at gøre. Vi er gode til at sælge maling – teknikken skal bare spille. Og det gjorde den”, siger Jesper og fortsætter: 
 
“Webshoppen svarede lynhurtig før, under og efter udsendelsen. Vi kunne ikke mærke det mindste da vi peakede på 17.000 samtidige brugere. 

Skærmbillede 2021-03-30 kl. 13.35.27
Skærmbillede 2021-03-30 kl. 13.33.10
VIL VÆRE SKANDINAVIENS FØRENDE

DecoFarver har vokseværk

DecoFarver står over for en opgradering på lager- og kontorfronten, da de flytter til et helt nyt domicil i Odense SØ med 2400 m2 fremfor de nuværende 600 m2. Men udvidelsen stopper ikke der: 

Vi er Danmarks førende inden for vores branche, men målsætningen er at vi også bliver Skandinaviens førende. Så vi har lagt en ambitiøs vækstplan, som gør at vi bl.a. forventer at åbne i Sverige i 2021,” siger Jesper.   

Derudover har DecoFarver.dk deres egen serie under navnet DecoFREE. En helt ny malingsserie, som er godkendt af Astma-Allergi Danmark, og dermed har fokus på allergi samt klima. Målet med denne serie er at give ALLE ret til at male deres bolig, uanset om man er allergiker, gravid eller lignende. 
 

Drømmer du om samme succes?

Sidder du nu og drømmer om samme succes som DecoFarver?

Ifølge Brian og Jesper er det bare at kaste sig ud i det:

Hold dig til din idé, tør at tage chancer og sørg for at gå "all in", og se det som et 24/7 job, hvis det skal være mere end blot en hobby

Prøv din egen DanDomain webshop gratis i 30 dage helt uforpligtende. Herefter starter priserne fra kr. 189/md.

Klik og se deres hjemmeside
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dage