Find inspiration til din webshop

Gør som +3.000 andre webshops og få en fleksibel platform, der kan bære din succes.

Succeshistorier / LOOP Fitness

loop-logo
NEM OG INTUITIV BETALINGSLØSNING MED ONPAY

Nem og simpel abonnementsoplevelse

For LOOP er det vigtigt, at det er enkelt og problemfrit for deres medlemmer at være abonnent hos dem. Deres medlemmer skal nemt kunne vælge deres foretrukne betalingsmetode, og derfor har OnPay spillet en central rolle i deres succes. For LOOP er det afgørende, at deres medlemmer kan betale med de gængse betalingskort som Dankort, Visa, Mastercard samt muligheden for at tilbyde nye betalingsmetoder som Apple Pay og Google Pay.    

 

DSCF4070

 

arrow2
Klik og læs hele historien

Stærkt samarbejde med DanDomain 

 

Som nævnt modtager LOOP betalinger fra deres medlemmer gennem DanDomains egen betalingsløsning, OnPay. LOOP lægger stor vægt på at opretholde stærke partnerskaber med deres samarbejdspartnere, og dette har de med DanDomain. Derfor havde det stor betydning for LOOP, at de kunne blive ved med at være kunde hos DanDomain og samtidig kunne integrere vores betalingssystem. På den måde er det hele samlet ét sted.

 

Med OnPay får du et brugervenligt system, der forenkler betalingsprocessen for webshopejere. Du kan tilbyde dine kunder populære betalingsmetoder såsom kortbetalinger, MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Med OnPay, som betalingsløsning, kan du skabe struktur og fleksibilitet, og det er kompatibelt med de fleste webshopsystemer. Du kan læse mere om OnPay her >> 

Fra 2 til 140 centre

 

 

LOOP har været på en utrolig spændende rejse. For blot 10 år siden havde de 2-3 centre, hvor de nu er ekspanderet og har omkring 140 centre fordelt over hele landet. 

Derudover oplever LOOP, at de er blevet taget seriøst i deres forretning i samarbejdet mellem DanDomain og LOOP - lige fra de var en lille spiller til hvor, de er nået i dag.

DSCF4072
DSCF4095

“Vi bruger jo OnPay til at modtage betalinger fra alle vores medlemmer, og det er jo et nemt setup, fordi medlemmerne bare kan gå ind og tilføje deres betalingskort” 

- Daniel, IT-ansvarlig hos LOOP Fitness

 

Drømmer du om samme succes?

Sidder du nu og drømmer om samme succes som LOOP Fitness? 

Så lad DanDomain hjælpe dig med at komme i gang - det er nemt og hurtigt, og ikke mindst 100% uforpligtende! 

Prøv vores webshopsystem allerede i dag, og få en 30 dage gratis demo lige her.

Klik og se deres hjemmeside
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dager