Find inspiration til din webshop

Gør som +3.000 andre webshops og få en fleksibel platform, der kan bære din succes.

Succeshistorier / Nettotrailer

nettotrailer-logo.
FOKUS PÅ SKALERBARHED

Skalerbar løsning hos DanDomain

Nettotrailer oplevede udfordringer og begrænsninger med det webshopsystem, som de brugte tidligere. Derfor besluttede dig sig for at imødekomme deres stigende behov for skalerbarhed og fleksibilitet ved at migrere til en ny webshopløsning. Deres valg faldt på DanDomain, og med den løsning har Nettotrailer nu en mere fleksibel platform, der også er skalerbar. Dette har hjulpet dem med at imødekomme deres behov i forhold til deres voksende kundebase i Danmark, Norge og Sverige.   

DSC08878-1

 

arrow2
Klik og læs hele historien

Nettotrailer håndterer mere end 50.000 ordrer

nettotrailer.dk.no.se

 

Inden for de seneste år har Nettotrailer opdaget et potentiale på det norske og svenske marked, hvorfor de besluttede sig for at skalere deres webshop til disse lande. I 2021 blev Nettotrailer lanceret i Norge, og det har vist sig at være en stor succes. På blot ét år har Nettotrailer formået at håndtere mere end 50.000 ordrer.  

Med DanDomains webshopløsning har det været nemt at skalere til Norge. DanDomain tilbyder nemlig muligheden for at ekspandere til andre lande, hvor du nemt kan kopiere din webshop til et andet sprog og tilbyde præcis de samme produkter til et helt andet land. 

“Vi så, at der også var et marked i Sverige og Norge, og så valgte vi at skalere det ud, og det betyder, at vi faktisk bare kunne oprette et sproglag, der hed “Norsk”, og så var vi faktisk kørende i Norge”, fortæller Morten Pedersen, IT-ansvarlig hos Nettotrailer. 

Flere muligheder med DanDomain

Nettotrailer modtager betalinger på deres webshop via DanDomains egen betalingsløsning, OnPay. Hertil har de tilknyttet en række tjenester i til deres webshop gennem vores betalingsgetaway, som er Vipps, kortbetaling og Klarna Payments. 

Da disse løsninger kan køre gennem OnPay, var det nemt og simpelt for Nettotrailer at ekspandere til Norge og få etableret en betalingsløsning.  

Vipps er nordmændenes foretrukne mobilbetalingstjeneste, som giver dine kunder mulighed for at betale på din webshop med blot ét swipe. Derudover har Klarna Payments også opnået stor popularitet i Norge, men også i Sverige, Finland og Tyskland. Med Klarna Payments har du mulighed for at øge dit salg ved at tilbyde dine kunder fakturabetaling og afbetalingsløsninger, hvilket giver dine kunder fleksibilitet til at betale på det tidspunkt, der passer bedst for dem.

nettotrailer-medarbejdere
DSCF0433

Simpel proces med DanDomain

Nettotrailer valgte DanDomain som deres webshopplatform på baggrund af flere faktorer. Først og fremmest var det nemt at opsætte og komme i gang med deres webshop, hvor DanDomains skabeloner var nemme at tilpasse til deres egne ønsker.

For det andet havde den mulighed for flere sproglag, så de bl.a. kunne komme i gang med at sælge i Norge og Sverige. Derudover var produktoprettelsen simpel, hvor det var nemt at oprette produkter og fastsætte priser. Alt dette har medført, at DanDomain er den ideelle løsning for Nettotrailer, da de har haft mulighed for at fokusere på deres kerneforretning. 

“Nettotrailer-løsningen blev etableret i Norge i 2021, og så har vi faktisk formået at nå op på over 50.000 ordrer om året. Det er vi egentlig ret stolte af her hos Nettotrailer” 

- Morten Pedersen, IT-ansvarlig hos Nettotrailer

 

Drømmer du om samme succes?

Sidder du nu og drømmer om samme succes som Nettotrailer? 

Så lad DanDomain hjælpe dig med at komme i gang - det er nemt og hurtigt, og ikke mindst 100% uforpligtende! 

Prøv vores webshopsystem allerede i dag, og få en 30 dage gratis demo lige her.

Klik og se deres hjemmeside
arrow2 2

Drømmer du om at starte din egen webshop?

Gør drømmen til virkelighed hos Danmarks bedste og største platform til online købmænd. Hent din gratis demo nu.

Prøv webshop gratis i 30 dage